Gostilna Repovž – pečat stoletne tradicije

Veličina preprostosti s stoletno tradicijo

Stoletna tradicija gostilne Repovž vabi v svoje osrčje! Pristni okusi podeželja in ekološka pridelava z domačega vrta navdušujejo zahtevne gurmane tako iz Slovenije, kot tudi izven naših meja.

Gostilna Repovž je znana predvsem po neizpodbitni kakovosti svojih jedi. Njihov jedilni list se zelo pogosto spreminja, saj skrbijo, da je večina jedi sestavljena iz svežih, domačih surovin. Živila pridelujejo sami, z njimi pa jih zalagajo tudi okoliški kmetje. Tako boste vedno postreženi s pisano paleto zdrave, sveže in okusne hrane.

repovz-predjed-zlikrof-s-postrvijo-meni-679x472

V gostilni Repovž se lahko zadržite nekaj ur kot pravi sladokusci, ali pa se okrepčate kot popotniki – malce hitreje in še vedno enako zdravo in okusno. Preplet podeželja in ekološke pridelave ustvarja pristne okuse, ki vedno zadovoljijo še tako zahtevne brbončice. Gostilna Repovž velja za eno izmed gostiln z dobro in dolgo tradicijo, kamor se ljudje radi vedno znova vračajo.

Vabljeni na kulinarično popotovanje

V prijetnem ambientu gostilne Repovž vsakič znova navdušujejo okusi z jedilnega lista. Nadejate se lahko: kremne juhe iz čičerike, tanke rezine rdeče postrvi s staranim kravjim sirom, pirine rižote z jurčki in gomoljno zelenjavo, ocvrte srne na kremi hruške in zelene, zorenega govejega ramsteka opečenega na žaru s skutnimi štruklji, popečenega mladega sira in puranjega fileja v skorjici semen s pečenim krompirjem, za ljubitelje bolj specifičnih prepletov okusov pa priporočamo marmelado modre frankinje, kremo hruške z jabolčno omako ter prepeličja jajca.

60_repovz_nasl-1024x621

Na kulinarično potovanje po omenjenih okusih se lahko podate v prijaznem okolju Šentjanža pri Sevnici. Ob ponedeljkih, torkih in sredah družina Repovž počiva, si nabira novih moči in pripravlja nove kulinarične čarovnije. Od četrtka do nedelje pa ste dobrodošli na kulinaričnem popotovanju.

Someljejsko znanje

V objemu neokrnjene narave in daleč stran od vrveža sodobnega sveta lahko tudi prenočite v prijetnih sobah s tremi zvezdicami. Družina Repovž goji tudi ljubezen do vina in vinske trte, zaradi česar so se prelevili tudi v odlične someljeje. Z ljubeznijo pridelujejo svoja vina, v gostilni pa vam postrežejo tudi z vini drugih slovenskih vinarjev.

Tu boste lahko uživali tako ob prostranem pogledu na vinorodne griče kot tudi ob preizkušanju različnih vrst vin izpod rok družine Repovž. Priporočljivo je pokusiti cviček, njihovo večkrat nagrajeno modro frankinjo in raznovrstna sladka vina božanskega okusa.

gostilna-repovz_679x472

SelectBox-ova ponudba

V pestri paleti darilnih paketov SelectBox najdete tudi zgoraj opisano gostilno Repovž. Kulinarično ponudbo si lahko ogledate TUKAJ, ponudbo prenočitev pa TUKAJ. Gostilno Repovž najdete v štirih različnih darilnih paketih SelectBox, ki pa v sebi skrivajo še mnoga druga slastna kulinarična doživetja.

repo3

 

VIZITKA:

Gostilna Repovž
Šentjanž 14
8297 Šentjanž

http://www.gostilna-repovz.si

 Avtor: Urša Eva Pucelj


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

SC_SB_960x395px_SLO2_nova_kolekcija_2017_bela