Razvajajte svoje brbončice z darilnimi paketi SelectBox že danes

Končno smo dočakali čas, ko se lahko spet odpravimo na skodelico kave na teraso in čas, ko lahko spet razvajamo svoje brbončice s kulinaričnimi kreacijami vrhunskih kuharskih mojstrov.Večerja v vili z dolgo tradicijo ali obisk urbane restavracije, ki jo oskrbujejo bližnje kmetije – oboje je lahko čudovito presenečenje za vašo boljšo polovico, mamo, babico ali prijatelja, s katerim se že dolgo časa niste videli. Pripravili smo nekaj skrbno izbranih predlogov, kamor se lahko že jutri z vam ljubimi ljudmi podate na prvo kulinarično izkušnjo po dolgem času.

Bogastvo okusov v secesijski stavbi obdani s čudovito naravo

Gostišče Veronika se nahaja v dih jemajoči secesijski vili, ki jo obkroža čudovita Kočevska narava bo izvrsten kraj za to, da si z vam ljubo osebo odpočijete od mestnega vrveža in z izvrstno kulinariko razvajate vaše brbončice. Ponujajo bogato kulinarično ponudbo, ki bo očarala s pridihom minulega časa in ambient, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Stavbo obdaja krasen in cvetoč vrt, kjer boste lahko posedeli ob trihodnem ali pethodnem meniju. Po razvajanju brbončic se peš ali s kolesi podajte v čudovito naravo – po gozdnih poteh ali proti Kočevskemu jezeru in na svežem zraku in v objemu narave zaključite čudovito kulinarično izkušnjo!

Svetovna kuhinja z lokalnimi sestavinami v urbani restavraciji

Fudo je urbano moderna restavracija v središču Maribora, ki diha mladost in svobodo. Njihove jedi se menjujejo tedensko, na krožniku pa se bodo znašle le lokalne sestavine iz bližnjih kmetij. Njihovo glavno vodilo so: »lokalne sestavine, svetovna kuhinja ter veliko odlične glasbe!«. Razvajajte se z ameriškimi palačinkami z grškim jogurtom in dolenjskim medom, okusite francosko račko z italijansko polento in kozarcem vina ali pa preizkusite street food varianto – vegi burger s čičeriko in avokadom, hrustljavi krompirček z domačo majonezo in kreativni humus ter pivo. Okusi vas gotovo ne bodo pustili ravnodušne, ob sproščenem ambientu pa boste ponovno začutili nekaj tistega, kar ste pogrešali dolgo časa.

Pristno doživetje prekmurskih specialitet

Lovenjakov dvor se nahaja pod streho Hotela Štrk v okolici Murske Sobote. Restavracija poleg vrhunsko pripravljenih prekmurskih dobrot izpod kuhalnice chefa Jožeta Činča, goste razvaja še z izvrstnimi morskimi specialitetami, na jedilnem listu pa lahko najdete tudi mnogo jedi evropske in internacionalne kuhinje. Po izboru Pomurcev je letna terasa, kjer 125 letna trta gostom nudi prijetno senco in intimnost ob kulinaričnih užitkih gostov Lovenjakovega dvora, eden najlepših prekmurskih vrtov. Odpravite se v daljno Prekmurje in sredi prekmurske ravnine z morskimi jedmi doživite košček morja ali pa s prekmurskimi specialitetami skupaj z vam ljubo osebo okusite domačnost in se podajte v čas naših babic.

Vrhunski tretma brbončic: »sveže in sezonsko«

Gostilna Kunst, ki se nahaja v Leskovcu pri Krškem v svoji kuhinji dajejo absolutno prednost lokalnih proizvodom, sestavine iz katerih pripravljajo hrano, pa so vedno sezonske in sveže. Njihov jedilni list je oblikovan glede na letne čase, prav tako pa tudi vinska karta – želijo si namreč, da bi njihovi gostje na krožniku okusili hrano, ki nam jo v različnih časih leta daje narava. Presenetite lahko z degustacijo vin ali pa s trihodnim ali pethodnim menijem, ki bo raznovrsten, svež in sezonski! Ravioli s črnimi tartufi in jurčki, šparglji na žaru s panceto krškopoljca in holandsko omako ali sveže testenine je samo nekaj njihovih specialitet. Okusite lokalno in se podajte na vrhunski tretma brbončic v gostilno Kunst!

Edinstveno kulinarično doživetje v hiši s tradicijo

Za vse tiste, ki si želite kositi ali večerjati v hiši s tradicijo, bo Vila Podvin v Radovljici prava izbira za prvo kulinarično razvajanje po dolgi karanteni. Omembe Vile Podvin segajo že v 14. stoletje, včasih je na tem mestu stala konjušnica, leta 1968 pa so jo preuredili v restavracijo, v kateri s svojo ekipo ustvarja Uroš Štefelin. Lokalne sestavine nadgrajujejo v nove jedi slovenske kuhinje s potezami francoske in mediteranske filozofije. Doživite tradicijo in domačnost v enem, preizkusite trihodno kosilo ali štirihodni medi in se predajte pristnim slovenskim okusom s filozofijo, usmerjeno v prihodnost in bodite del te čudovite zgodbe, ki se piše že stoletja!

Ne glede na to katerega od zgornjih SelectBoxovih paketov izberete, je pred vami in vam ljubo osebo čudovit popoldan ali večer z odlično hrano, dobrim vinom in predvsem hvaležnostjo za to, da lahko nekdo s srcem in pristnostjo spet kuha za nas!

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 250 ponudnikih. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.