Popolno spomladansko darilo

Ob prihajajočih spomladanskih rojstnih dnevih in obletnicah podarite nekaj posebnega. SuperCard darilne kartice so edine kartice, ki jih lahko kupite prek spleta v različnih vrednostih in jih koristite pri več kot 250 ponudnikih. Ena izmed SuperCard kartic pa je še posebno edinstvena. Z EcoCard vaši obdarjenci prejmejo tudi zemljo in seme, ki vzklije v sadiko. Kartica prenaša močno sporočilo, da lahko tudi z vsakdanjimi dejanji, kot je obdarovanje, vračamo naravi.

Izbirate lahko med 9-imi različnimi semeni, in sicer paradižnikom, meto, sončnico, čilijem, spominčico, žajbljem, baziliko, marjetico in kumarico. Tako lahko darilu dodate tudi osebno noto, s katero pokažete obdarjencem, kako dobro jih poznate. Ima vaš obdarjenec ali obdarjenka rada začinjeno hrano? Izberite čili! Morda ob sončnih dnevih rad/a uživa ob sveži limonadi? Podarite meto. Je ljubitelj/ica pice? Potem ji/mu bo prav prišla sveža bazilika.

S SuperCard darilno kartico lahko vsak izbere darilo po svojem okusu. Ponudniki so razdeljeni v 8 kategorij – Moda, Šport, Wellness, Zabava, Tehnika in dom, Gourmet, Otroci in družina ter Ostalo.

Modni navdušenci in navdušenke bodo v kategoriji Moda našli najrazličnejše znamke, kot je XYZ za ljubitelje urbane mode, S.Oliver, v katerem lahko oblečejo celo družino ali BUZZ za tiste, ki jim ni nikoli dovolj superg.

Med široko izbiro znotraj kategorije Šport bodo na račun prišli tudi ljubitelji adrenalina, ki lahko dirkajo v najsodobnejšem gokart centru v Evropi WOOP! Karting ali izkusijo občutek breztežnosti v vetrovniku AERODIUM Logatec. V Factorystore pa bodo ljubitelji kolesarstva, teka in pohodništva našli pestro ponudbo koles in ostalih športnih pripomočkov ter oblačil.

Kategorija Wellness združuje ponudnike, kot sta Drogerija.si in Spletična.si, kjer bodo vaši obdarjenci našli vse izdelke za nego telesa. Vsi, ki že planirajo dopust, lahko kartico izkoristijo tudi pri ponudnikih prenočišč in zabave. V Termah Banovci se bo zabavala cela družina, v butični Hotel Lovec na Bledu pa bodo pobegnili pari na romantični oddih. In bodite brez skrbi, vse SuperCard darilne kartice je mogoče unovčiti kar 2 leti od dneva nakupa.

V kategoriji Zabava bodo vaši obdarjenci našli Arboretum Volčji Potok, ki je na sončen dan popolna izbira za družinski nedeljski izlet. V RTC Krvavec pa poleg smučarskih užitkov ponujajo tudi adrenalinske kolesarske spuste, plezanje, lokostrelstvo, spust s tubo in mnogo več. – zabava je zagotovljena v kateremkoli letnem času.

Ne le to, s SuperEco Card lahko vaši obdarjenci opremijo tudi svoj dom! Znotraj kategorije Tehnika in dom bodo našli Mömax, Dormeo, Top Shop, vrtni center Kalia in druge ponudnike, pri katerih lahko nakupujejo pohištvo, tehniko, mobitele, računalnike, vrtno opremo in še in še.

Na račun bodo prišli tudi gurmani, ki lahko kartico koristijo pri dostavljavcih, kot sta Ehrana ali Wolt, ali pa neposredno v različnih restavracijah in gostiščih, med katerimi bodo našli Vilo Podvin, Hood Burger, Chuty’s, Dvor Jezeršek, Celjsko kočo in druge. Ponudba v kategoriji Gorumet bo navdušila tudi najbolj zahtevne kulinarične navdušence!

Nismo pozabili niti na najmlajše in mamice, ki lahko nakupujejo v Baby Centru, Pikapolonici, Evitasu, Kakaduju, Malih zakladih in mnogih drugih trgovinicah z igračami, otroško opremo in pripomočki.

Izkoristite prihajajočo pomlad in podarite darilo, s katerim vrnete naravi. Poleg lepe sporočilne vrednosti  z edinstveno EcoCard podarite tudi najlepše darilo, svobodo izbire!

EcoCard kartice so zanimiva oblika darila kjer ob darilni kartici različnih vrednosti dobite tudi kartonski nosilec s popularnimi Eco motivi in vključenim semenom ter zemljo. Ob zalivanju iz kartona zraste rastlina. Izbirate lahko med 9-imi različnimi semeni (paradižnik, meta, sončnica, čili, spominičica, žajbelj, bazilika, marjetica, kumarica). Z nakupom rastoče SuperCard kartice prejmete darilni bon v različnih vrednostih: 15€, 25€ ali 50€ in Eco čestitko v vrednosti 3€.