X SPORT – vznemirljivo pilotiranje letala

X SPORT – vznemirljivo pilotiranje letala

Urša Eva Pucelj

Je v vas skrit vsaj ščepec adrenalinskega? Vas mika odklop od rutinskega vsakdana? X Sport bo vsekakor poskrbel za vse adrenalinske navdušence in željne novih dogodivščin s ponudbo športnih podvigov na zemlji, v zraku in na vodi!

Poleti z letalom X Sport | darilni paketi SelectBox

Poleti z letalom X Sport

Ste kot otrok sanjali o pilotiranju letala?

Veliko otrok sanja o pilotiranju letala, sedaj pa vas X SPORT vabi, da to poizkusite tudi sami! Ob dogovorjenem terminu se dogovorite z inštruktorjem letenja na letališču, kjer vas bo ta najprej podučil o samih osnovah letenja in komponentah aerodinamike.

Temu bo sledila predpoletna priprava in pregled letala z inštruktorjem ter seznanitev z osnovnimi inštrumenti in tehnikami pilotiranja. Obenem bosta z inštruktorjem sklenila tudi plan poleta, čemur bo sledil sam let, kjer boste lahko kar celo uro lahko uživali za krmilom letala.

V primeru, da izberete štirisedežno letaloCESSNA 172, lahko na polet s seboj vzamete še dve dodatni osebi.

Akrobatsko letenje – pokrajina iz obrnjene ptičje perspektive

Si želite uživati v izvajanju akrobatskih likov, kjer boste večino časa preživeli obrnjeni z glavo navzdol? Z enim izmed najzmogljivejših motornih akrobatskih letal Giles G202 ali modernim dvokrilnim letalom Pitts Special S2B, se boste lahko popeljali z večkratnim državnim prvakom v akrobatskem letenju, Tomom Poljancem.

Poleti z letalom X Sport | darilni paketi SelectBox

Poleti z letalom X Sport

X SPORT je vključen tudi v dva darilna paketa SelectBox: 

  • Zabava v naravi (panoramski polet z UL Sting TL2000 – 10 minut ali panoramski polet s Cesna C – 172 – 15 minut)
  • Adrenalinsko doživetje (pilotiranje letala – 30 minut ali akrobatsko letenje na 450 m)

Paket velja za 1 osebo, potrebna pa je rezervacija po telefonu/prek elektronske pošte 7 dni pred samo realizacijo.

VIZITKA:
Poleti z letalom X Sport
Smetanova 49
2000 Maribor

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!