Fitness Club 4P

4p3

Vadbenih centrov, ki v svoji ponudbi vključujejo tudi fitnes, v prestolnici ni malo. V želji, da našim bralcem pomagamo pri izbiri centra z najboljšo ponudbo, smo obiskali enega izmed novejših fitnes studiov – Fitness club 4P. Osebje nam je z veseljem razkazalo prostore, priložnost pa smo se imeli pogovoriti tudi z enim izmed zaposlenih osebnih trenerjev.

Fitness club 4P je umeščen na strateški lokaciji med Šiško in Bežigradom. Njihovi prostori imajo več kot 1000 m2 vadbenih površin: poleg največjega osrednjega prostora z utežmi in najmodernejšimi vadbenimi napravami fitnes center premore tudi prostor za skupinske vadbe, solarij, trgovino s prehranskimi dopolnili, udobne kotičke za počitek…

Fitness club 4P obratuje šele leto dni, a s samozavestjo trdijo, da so zagotovo najboljši na trgu. Posedujejo najsodobnejšo opremo, ki je locirana v prijetnem in umirjenem okolju, pestro ponudbo različnih vodenih vadb ter prijazno, mlado, visoko usposobljeno in profesionalno ekipo osebnih trenerjev. Prilagodljivost, prijaznost in individualen pristop do strank so njihova primarna načela. Svojim strankam nudijo tudi brezplačen parking in skoraj neomejen dostop; odprti so namreč 365 dni na leto od 6. do 24. ure.

4p1

Ciljna publika Fitness cluba 4P so čisto vsi ljudje, kar je možno razbrati že iz besedne igre v samem imenu – 4P oziroma ‘For People’ (‘za ljudi’). Eliten nabor kvalitetne vadbene opreme in uteži, širina vsebinske ponudbe ter osebni pristop prepričajo tako popolnega začetnika kot zanesene fitnes veterane. Pri individualni vadbi so vam na voljo osebni trenerji, ki bodo strukturirali vaš program vadbe, vas vzpodbujali, učili pravilnih gibov in popravljali pri izvedbi, vam dali predloge glede prehrane ter se povsem prilagodili vašim potrebam in ciljem. Za pripravo na letošnje poletje so pripravili poseben program 4 Steps 4 Summer (Štirje koraki za poletje), ki v kratkem času doseže odlične rezultate. Poleg ponudbe fitnesa Fitnes club 4P nudi tudi mnoge programe skupinske vadbe, od plesa na drogu, zumbe, pilatesa, boot campa, joge…

O vsem napisanem se lahko prepričate tudi sami. Neprekosljivo kvaliteto svoje ponudbe so vam v 4P Fitness clubu pripravljeni potrditi na brezplačnem prvem obisku, do katerega je upravičen vsak s preprosto izpolnitvijo formularja, ki ga najdete na njihovi spletni strani http://4p-fitness.com.