Najlepši wellness centri vabijo

Dišeč objem parne savne, sproščujoča, mehka svetloba ambientalnih luči, skodelica vročega zeliščnega čaja in šumenje vode v masažnem bazenu vas bodo sprostili in skrili v svoj čarobni objem.

lam2

Zdi se, kot bi čas tekel vedno hitreje in v vsem tem vrvežu se moramo ustaviti in si privoščiti nekaj časa zgolj zase. Terme, wellness in spa centri so kot nalašč za krajši oddih in razvajanje, ki bo blagodejno delovalo na vas. V notranjosti wellness centrov se skrivajo prave oaze miru, počitka in negovalnih tretmajev. Vzdušje obljublja pravo kraljevsko razvajanje, ki vas bo prenovilo še pred vstopom v novo leto. Skrbno smo izbrali najlepše wellness centre in terme, vse pa najdete v pestri ponudbi darilnih paketov SelectBox.

slika2dimenzz

Ne glede na to, ali iščete darilo za svoje bližnje ali pa si želite nekaj razvajanja zgolj zase, boste v ponudbi izvirnih darilnih paketov SelectBox našli prave ponudbe. Prav je, da si vsake toliko privoščite kraljevsko razvajanje, ki vam bo povrnilo moči in poskrbelo za vaše telo in čudovit izgled. Življenje je sestavljeno iz dela in počitka, zato si podarite tudi zaslužen počitek, oddih, negovanje in tretmaje, ki vam bodo povrnili sijaj in po katerih se bo v vaših očeh zopet zaiskril žar, ki vas bo spomnil na lepoto življenja. Pravijo, da je videz odraz notranjega stanja in zadovoljstvo ter mir, ki ju lahko občutite ob času, namenjenem sebi, se bosta vidno odražala tudi v vašem vedrem izgledu.

Oltra-s5

Najlepši wellness hoteli

Slovenija premore pestro ponudbo hotelov s čudovitimi wellness centri, ki so odprti tako za hotelske goste kot za vse ostale obiskovalce. Če se odpravljate na izlet, preverite še nekatere izmed hotelov v bližini, ki ponujajo čudovite wellnesse. Lahko pa si privoščite tudi nekaj dnevni oddih v izbranih hotelih in se prepustite razvajanju v savnah, bazenih in ob blagodejnih masažah. Vsak izmed hotelov je nekaj posebnega in niti dva si nista enaka, zato lahko raziskujete raznoliko ponudbo, s katero vas vabijo.

Iz ponudbe SelectBox smo izbrali najboljše in najlepše wellness hotele.

rosespa1-1024x621

originalno-darilo_razvajanje_Alpski-Wellness-Resort_Špik_jacuzzi_679x472

Najlepši wellness centri

Tokrat z vami delimo nekaj najbolj zanimivih wellness centrov, ki vas bodo navdušili s čudovito opremo in vzdušjem, ki ju ponujajo. Oglejte si najlepše in največkrat nagrajene wellness centre, ki slovijo daleč naokoli. Negovalne tehnike, razvajanje in vsi mogoči tretmaji ne poznajo meja. Vsak izmed wellnessov ima svoj slog, nekateri so oblikovani v orientalskem slogu, drugi v koraku z modernimi trendi in tretji so bolj intimni, manjši kotički, kjer boste deležni popolne intimnosti. Iz ponudbe SelectBox smo izbrali naslednje wellness centre:

Galactica-s41

Najlepše terme

Voda je vir življenja, poleg tega pa v sebi skriva še mnoge zdravilne lastnosti. Namakanje v kopelih, plavanje in počitek v objemu vode so izvrstni načini, da si povrnete moči. Zdravilni učinki izvirskih in termalnih voda so znani že od začetka človeške zgodovine in se uporabljajo v medicini in zdravilstvu. Slovenija ponuja kar 87 naravnih termalnih izvirov s temperaturo vode od 32 do 73 stopinj Celzija. Privoščite si nekaj zasluženega, romantičnega sproščanja, ki ga lahko dopolnite še s sprehodom po okoliški naravi in z dobrim kosilom. Za vas smo izbrali nekaj odličnih ponudnikov, pri katerih se boste lahko potopili v mehak objem vode.

popolno-darilo_oddih-v-Wellness-centru-Amalija_Rimske-terme_679x472

Najlepše točke z wellness kotički

Se odpravljate na nekaj dnevne počitnice z družino pa si želite še malo dodatnega razvajanja? Izbrali smo turistične kmetije, apartmaje in butične nastanitve, kjer boste deležni pravih malih wellness oaz. Naj bo tokratni oddih obarvan s sprostitvijo in časom za nebeško razvajanje. Okoliška narava, ki ponuja ogromno možnosti za sprostitev, sprehode in raziskovanje pa bo še polepšala vaše dneve. Preverite spodnje ponudbe, ki jih najdete med darilnimi paketi SelectBox.

Kmetija-Želins-Wellness-slika-4


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

SBSC_960x395px