Na Golte po celovit zimski oddih

Med več kot 900 ponudbami storitev in aktivnosti, ki jih ponuja kar 14 izvrstnih darilnih paketov SelectBox, zagotovo izstopa ponudba hotela & moutain resorta Golte. Vašim najdražjim podarite enega izmed 14 paketov in skupaj boste lahko uživali tako v športnih aktivnostih kot tudi v razvajanju teles ali brbončic.

Predstavljajte si, da lahko svoje novoletno darilo na različne načine koristite na visoki gorski planoti, od koder se odpira brezmejen razgled na Kamniško-Savinjske Alpe. Z darilnimi paketi SelecBox lahko obdarovanec poleg izjemnega razgleda in svežega zraka, na Golteh uživa v različnih aktivnostih in storitvah, ki se v zimskem času še posebej priležejo.
Le kdo si ne bi želel preživeti dan sredi zimske idile in uživati na 12 km urejenih smučarskih prog. Z darilnim paketom je to mogoče, saj ta vključuje dnevno smučarsko vozovnico za dve osebi ter ogled Alpskega vrta, okrepčali in pogreli pa se boste lahko še z domačo enolončnico.  Lahko pa dnevno smučarsko vozovnico kombinirate tudi z obiskom savne v wellness centru.

Seveda pa se obdarovanec ali obdarovanka lahko odločita tudi za popolno sprostitev, saj na Golteh ponujajo kar štiri bogate darilne pakete iz kategorije Lepota in razvajanje. Vaši najbližji lahko tako izbirajo med sprostitveno masažo hrbta oziroma masažo celotnega telesa ali pa se odločijo za savnanjem v vroči finski, parni turški, aromatični zeliščni ali prijetni infra savni. Pri vsem tem pa jim bo družbo lahko delala še ena oseba in morda boste to prav vi!

So pa na Goleth pripravili darilne pakete tudi za vse, ki jim je ljubše razvajanje brbončic in odkrivanje novih okusov. Ti se lahko odločijo za gurmanski meni s 3 ali 5 hodi v hotelski a la carte restavraciji, kjer goste razvajajo s priznanimi domačimi Savinjskimi jedmi ter hišnim vinom Cuvee Golte.
Po napornem letu potrebujete dopust, pa ste tega že porabili? Darilni paket se na Golteh lahko koristi tudi za kratek pobeg iz mesta! Odločite se za nočitev z zajtrkom, dan pa izkoristite za pohod v prelepi naravi ali si privoščite masažo, za katero prejmete dodatni 30% popust. Ponujajo pa Golte tudi v letnem času številne aktivnosti, kot so kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Če vaših najdražjih ponudba iz Kamniško-Savinjski Alp ne prepriča, lahko v priloženem katalogu izberejo katero  med ostalimi več kot 900 ponudbami, kjer bodo zagotovo našli nekaj zase! Več o ponudbi pa si lahko preberete tudi na spletni strani www.selectbox.si

pohorje1