Jesenske pustolovščine za športne navdušence

Jesen je čudovit čas, ko zunaj ni več peklensko vroče in ko se naš vsakdan spet nekoliko vrne v ustaljene tire. Prav druženje s prijatelji pa je v jeseni tisto, ki pogosto manjka. Pred vami so 4 ideje za nepozabno jesensko druženje s prijatelji
Čas je, da se sprostite in si jesen popestrite z nepozabnimi doživetji SelectBoxUživajte v popoldnevu po službi ali pa si skupaj privoščite nepozaben prosti dan.

Degustacija šestih vrst vina in adrenalinski spust po jeklenici na posestvu Sončni raj

Za vse , ki bi se s prijatelji radi odpravili v naravo in v posebnih degustacijskih kozarcih s programiranim čipom degustirali kar šest vzorcev vin ter se s Čebeljim letom spustili po 340 metrov dolgi jeklenici, bo obisk posestva Sončni raj rajsko doživetje! Na posestvu obiskovalcem ponujajo izkušnjo narave na povsem drugačen način – sprehodite se lahko po žerjavici, izvajate jogo v naravi, degustirate šest vzorcev vin, ki jih izberete med osmimi različnimi sodi in z jeklenico preletite bujno sadno drevje, pisano jagodičevje in robidnice, ki polnijo travnike na posestvu! Izbirate lahko med belimi suhimi, polsuhimi in polsladkimi vrstami vina, pokusite pa lahko tudi rose in dva suha rdeča vzorca vina.

Adrenalinska plezalna pokušina po najvišjih umetnih stenah v Sloveniji

V Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju se nahaja kar 1280 kvadratnih metrov plezalnih površin z do 17 metrov visokimi stenami različnih težavnostnih stopenj. Je prostor za tiste, ki jih je plezanje že zasvojilo, za resne tekmovalce in za tiste, ki bi se radi plezalnih veščin v družbi prijateljev šele naučili. Do štirje prijatelji v paketu Adrenalinska doživetja prejmete eno uro in pol plezalne pokušine z inštruktorjem in vso izposojo opreme. Vaš plezalni inštruktor bo poskrbel za vašo varnost, saj si v Plezalnem centru prizadevajo za najvišje varnostne standarde, ki so tehnično dosegljivi in smiselni. Vabljeni vsi tisti, ki se želite v najboljši družbi preizkusiti v adrenalinski izkušnji plezanja!

Notranji Paintball poligon za zabavo v vsakem vremenu

Le dobrih pet minut stran od obvoznice se v objemu čudovite jesenske narave na Ljubljanskem barju nahaja notranji Paintball poligon za zabavo v vsakem vremenu. V poletnih mesecih in v toplih jesenskih dneh se lahko preizkusite v adrenalinski in strateški igri, polni zabave, sodelovanja in hitrega odločanja igrate na treh zunanjih poligonih. Opremljeni so z jarki, rastjem, ovirami in ponujajo priložnost za izredno taktično in razgibano igro. V primeru slabega vremena se boste z največ osmimi prijatelji lahko v paintballu ali laser tag igri preizkusili na prostornem notranjem poligonu. Za varnost bo poskrbljeno z ustrezno zaščitno opremo, vi pa boste s prijatelji lahko brezskrbno uživali v nepozabnem doživetju te jeseni!

Celodnevni oddih in razvajanje v Rimskih termah

Če si želite razvajanja, sprostitve in jesenskega oddiha v družbi treh prijateljev ali prijateljic, potem bo celodnevna vstopnica za vse unikatne bazene Rimskih term v enem najlepših termalnih krajev v Sloveniji pravšnje druženje za vas! Rimske terme so zasnovane z unikatno arhitekturo po vzoru rimskih kopališč, polni pa jih zdravilna termalna voda, ki blagodejno vpliva na človeško telo in pomaga pri sprostitvi ter zdravljenju ortopedskih, revmatičnih, nevroloških in pljučnih obolenj. Četudi nimate resnejših težav z zdravjem, bo oddih v Rimskih termah blagodejno vplival na vaše počutje – okolica term je obdana z neokrnjenimi gozdovi in zrak je kristalno čist! Privoščite si oddih v termalni vodi, uživajte ob klepetu v dobri družbi! Naj se sproščanje prične!

Zabavate se lahko v igri Paintballa in bubble nogometa, se podate na plezalne stene, pokusite številne vrste vina ali pa se sprostite na celodnevnem razvajanju v Rimskih termah – izberite karkoli od tega ali pobrskajte po široki SelectBox ponudbi in izberite jesensko doživetje, ki ga s prijatelji še dolgo ne boste pozabili.