Japonsko razvajanje v restavraciji Maru

maru2
Želite za kosilo nekaj izvirnega, bolj posebnega? V drugem nadstropju Športne hiše Ilirija se nahaja japonska restavracija in kavarna Maru, ki gosti dva prvovrstna japonska chefa.  S svojim domačim, a hkrati modernim vzdušjem in izvrstno gurmansko ponudbo vas bo nedvomno navdušila.

Ponudba japonske hrane v restavraciji Maru zajema mešanico japonske kuhinje in zdrave prehrane ter nudi svojevrsten in za Slovenijo povsem unikaten užitek. Odlični sushi, pripravljen pod budnim očesom chefa Yoshihikija, vsebuje najkvalitetnejše kose modroplavutega tuna, lososa in sipe, spremljajo pa ga izvrstne omakice, ki poosebljajo fuzijo mediterana in Vzhoda. Od žepkov z bikovimi prašniki do spektakularnega sušija za sladico gre za izkušnjo, ki ji v Sloveniji ni para, goste pa vsak dan pričaka tudi nov ‘chefov pozdrav’, ki se spreminja glede na dnevno ponudbo ljubljanske ribarnice. Svojega izleta nikar ne pozabite zaključiti z za Maru značilnim slivovim sladoledom, oblitim s 17 let staranim japonskim viskijem.maru3

Restavracija, ki sprejme do 140 gostov, od tega 50 na svoji letni terasi s prekrasnim razgledom, ponuja raznolika dnevna kosila in večerna kulinarična razvajanja. Moderen ambient s preprostimi, a privlačnimi lesenimi mizami poleg možnosti za prijateljski klepet ob kavi, malico med delovnim časom, poslovna kosila ali romantične večerje pa sprejema tudi rezervacije za zaključene družbe. Restavracija Maru za vas po želji tudi organizira praznovanja in dogodke večjih razsežnosti. Za tiste, ki nimajo časa sesti za mizo in spremljati procesa nastajanja sušija pod rokami mojstrskega chefa, pa Maru nudi tudi take-away suši v priročni embalaži.

Gurmanska doživetja tudi v darilnih paketih SelectBox:

  • Raziskovanje okusov (Degustacija vina in hrane pri vinarjih)
  • Miza za dva (Gurmansko raziskovanje pri kuharskih mojstrih)
  • Ekstravagantna večerja (Romantična večerja v priznanih restavracijah)