Izbor 5 najboljših zimskih doživetij

Že res, da zima prinese nizke temperature, vendar to ni razlog, da nam v teh mesecih ne bi moglo biti vroče. Tako kot nekoč, ko smo se kot otroci po celem popoldnevu igranja na snegu, v hišo vrnili prepoteni, čisto rdečih ličk in z nasmeškom, ki se je raztezal vse do ušes.

Darilni paketi Selectbox znajo te občutke priklicati nazaj. Se sprašujete, kako? Z lahkoto! Predstavljajte si, da se sprehajate po pravi eskimski vasi, spijete vroč čaj v baru zgrajenem iz ledu ali celo prespite na ledeni postelji! Ali pa se podate na nepozabno vožnjo s pasjo vprego in dodobra spoznate huskyje. Ste ljubitelj smučanja? V SelectBox darilnih paketih smo poskrbeli tudi za tovrstno zimsko zabavo, saj vas bomo med drugim namestili v neposredni bližini smučišč, zvečer pa vas razvajali z odlično hrano in wellnessi.

Svojim aktivnim ljubiteljem zime torej podarite nepozabno doživetje v SelectBox darilnem paketu, ki jim bo ostalo še dolgo v spominu!

darilni_paketi_voznja_s_pasjo_vprego_rogla_1-1024x621

ZIMSKA IDILA NA SMUČEH

Kaj je lepšega kot spust po zasneženi strmini, ko lahko popolnoma odmisliš vsakdanje skrbi in se popolnoma zliješ s snegom? Eno najbolj priljubljenih smučišč pri nas se lahko pohvali z več kot 12 kilometri urejenih smučarskih prog, smučali pa boste na višini med 1280 ter 1576 metri. Že veste, o čem govorim? Le 20 minut od izvoza iz avtoceste Šentrupert se boste znašli v pravljični pokrajini – na Golteh. Pestra izbira smučarskih prog ponuja zabavo tako za zahtevne smučarje, kot tiste, ki se s smučanjem šele srečujejo. Tako jim brez dvoma lahko dodelimo naziv »družinam prijazno smučišče«, saj bo lahko vsak družinski član od dneva odnesel kar največ, kar je možno. Ne skrbite, iz doline do smučišča ne bo potrebno peš, saj je v paket s smučarsko karto že všteta tudi povratna vožnja z nihalko. Tudi naporno prenašanje smučarske opreme na Golteh odpade. Ko stopite iz nihalke, boste v nekaj korakih že na smučišču in zabava se lahko začne. Snega in strmin je dovolj za vsak okus. Dan na belih strminah je lahko odlična priložnost za romantičen zmenek. Zaključite ga lahko v prijetnem ambientu wellnessa, ki ponuja masaže različnih tehnik ter rajski svet savn za vse okuse. Zaloge energije lahko napolnite v hotelski restavraciji, ki ponuja romantičen pogled na panoramo narave. Golte so vsekakor kraj, od koder se ne boste želeli vrniti in kamor se boste vedno znova vračali. Podarite SelectBox darilni paket in svojim ljubljenim pričarajte popolen zimski dan!

darilni_paketi_mountain_resort_golte_5

ŠE VEČ STRMIN

Ste smučar in že nekaj časa z zanimanjem pogledujete vse deskarje ter si želite postati eden njih? S SelectBox darilnimi paketi lahko poleg vse ostale pestre ponudbe dobite tudi možnost pridobitve novih znanj. In kje boste pozimi pridobili znanje novih veščin, če ne na snegu? V Zagrebu se lahko tako udeležite zimske šole deskanja na snegu in za vedno razbijete dvome o tem, kako je stati samo na eni deski. Ne razbijajte si glave s tem, kakšno desko kupiti, katera oprema je najboljša.V snowboard klubu Mladost, ki zajema kar dva dneva po 4 učne ure, je izposoja opreme za en dan že vključena. Naučili se boste čisto vse – od osnov drže na deski pa vse do naprednejših trikov in skokov za vse tiste, ki si želite na strmini uprizarjati filmsko sceno. Napredovali boste po svojih zmožnostih, ob popolni podpori učiteljev, zato nikar ne skrbite, če bo vaš parter stopnjo pred ali za vami. Izkušnjo deskanja na snegu in svoje prve padce bosta doživela skupaj in se ob tem nasmejala do solz. Nova znanja, zabava v dobri družbi in čudovita narava. Pravkar ste zadeli zimski jackpot!

 darilni_paketi_snowboard_klub_mladost_zagreb_slika_2

VOŽNJA S PASJO VPREGO

Vas je življenje Eskimov tako navdušilo, da bi želeli preizkusiti še kakšno njihovo dejavnost? Zakaj se ne bi po zasneženi pokrajini zapeljali na saneh, ki jih vlečejo sibirski haskiji? Oni uživajo v teku, vi boste uživali v adrenalinski izkušnji na snegu. Edinstveno dogodivščino pasje vprege lahko doživite v bližini Belopeških jezer v Italiji, ki so idilična destinacija za nepozaben izlet. Izkušnje z vožnjo sani v pasji vpregi pa niso pogoj, da poprimete za vajeti. Najprej se bo z vami na saneh zapeljal vodnik, potem pa se boste v vožnji lahko preizkusili tudi sami. V dnevu polnem smeha in zabave boste lahko spoznali tudi, kako pse hranijo, negujejo ter na kakšen način jih trenirajo. Če le niste ljubitelj hitre snežne vožnje, zaradi tega ne rabite ostati doma. Za vas bo primerna idilična vožnja s konjsko vprego, ki jo je prav tako možno izkusiti na istem mestu. Vožnje lahko ob lepem vremenu izkusite tudi ponoči in si s tem ustvarite nepozaben zimski spomin ali romantičen pobeg pod zvezdami. Si predstavljate kaj lepšega, kot vožnja z vprego z vašo ljubljeno osebo v objemu noči po zasneženem gozdu, ki se nežno lesketa? Podarite to odlično izkušnjo v SelectBox darilnemu paketu!

 darilni_paketi_voznja_s_pasjo_vprego_rogla_2

MED ESKIMI

Se še spomnite, kako smo včasih tekmovali v gradnji iglujev? A kljub temu, da smo imeli najboljši iglu v soseski, v njem nismo smeli prespati. Ste se kdaj spraševali, kako to počno profesionalci? Eskimom iglu predstavlja dom in v Eskimski vasi boste spoznali, kako se oni lotijo gradnje in na kaj moraš biti pri tem pozoren. Ob pridobivanju novih znanj boste lahko srkali pijačo dobrodošlice in se prepustili eskimskemu duhu. In če sem prej omenila, da ni potrebe, da vas pozimi zebe, smo ponudbi dodali še krpljanje. Dobili boste posebno oblikovano obutev z veliko površino podplata in z njo zakorakali na triurni sprehod.

Naj vas ne skrbi, da bi bili med Eskimi lačni. V igluju, velikem za 45 oseb imajo pravo restavracijo, kjer se lahko v notranjosti ali na sončni terasi igluja okrepčate s kranjsko klobaso s hrenom, s sirnim foundijem pa pogostijo tiste, ki imajo raje vegetarijansko hrano. V Eskimski vasi lahko seveda tudi prenočite. Spali boste pri -4°C in če ste ob tej informaciji že skoraj prenehali z branjem in želeli »scrolati« naprej, naj vas potolažim – zeblo vas ne bo. Postelje so iz snežnega oboka, ki je  prekrit z izolacijskim materialom ter ovčjimi kožami. Poleg tega se boste zavili še v ekspedicijsko spalno vrečo, ki je ustvarjena za neizprosne pogoje. Prespite lahko v enem izmed dveh iglujev za osem oseb ali pa se odločite za bolj romantično varianto igluja za pare, kjer se boste v igluju greli skupaj s svojim partnerjem. In kako se zabavajo Eskimi po napornem dnevu? V iglu baru seveda! V prijetnem zimskem ambientu s »chill out« glasbo ter postrežbo, se bosta ob koncu dneva ogrela še vaša duša in srce. To resnično nepozabno doživetje vam je na voljo v darilnih paketih SelectBox.

darilni_paketi_eskimska_vas_kranjska_gora_1-1024x621

KO SE ZDRUŽITA ADRENALIN IN ROMANTIKA

Ste morda eni izmed tistih, ki še nikoli niso stali na smučeh, vendar v njih že od nekdaj gori močna želja, da bi to izkusili? Poleg tega pa si želite, da bi bila izkušnja zabavna? Potem so Adrenalinska doživetja Tubej pravi naslov za vas. V prekrasni naravi Bohinja lahko najamete prijeten apartma, kjer si boste lahko po napornem dnevu smučanja ali sankanja lahko privoščili romantičen večer z vključeno parno savno z masažno tuš kabino ter zunanjim jacuzzijem. V darilnem paketu SelectBox boste lahko izbirali med učnimi urami smučanja za eno ali dve osebi ali izposojo smučarske opreme za celo družino. Poskrbeli bodo za vse. Da pa zabave ne bo tako hitro konec se boste lahko po smučanju po snežnem poligonu spuščali s sankami in obudili spomine na otroške dni. Rdečih lic se boste lahko ob koncu dneva pogreli pred kaminsko pečjo in si privoščili kozarec penine. Ste sedaj pomislili, da manjka samo še masaža in slika bi bila popolna? Samo popolno je dovolj dobro, zato bo v Apartmajih Tubej ugodeno tudi tej želji. Do nepozabne izkušnje vas loči le en klik in vse opisano boste lahko kmalu z navdušenjem pripovedovali vsem, ki jih poznate. In ne se čuditi, ko boste v zelo kratkem času prejeli njihove pozdrave iz istega mesta.

darilni_paketi_adrenalinska_dozivetja_tubej_bohinjska_bistrica_5

 


 

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov s številnimi partnerji iz Slovenije in Hrvaške. To so darila, ki bodo pustila neizmerno veliko spominov in še po obdarovanju prebujala veselje in radost.

 

 NL_Uzivac_570x310px