Dvorec Gregorčič: Restavracija, hotel in wellness

Dvorec Gregorčič je butični hotel, ki med dolenjskimi griči, v osrčju ljubke vasice Šmarjeta v Šmarjeških toplicah že dobro leto dni navdušuje tako slovenske, kot tudi tuje obiskovalce. Sem se prihajajo odpočit od napornega vsakdanjika, na brezskrben oddih in kulinarično razvajanje, vedno pa najdejo tudi sprostitev v povsem zasebnem wellnessu Ornament, ki se nahaja v kletnih prostorih hotela.

Težko je opisati občutek, ki ga obiskovalcu daje Dvorec Gregorčič – gre za domačnost, ki jo lahko začutiš le malokje. Domačnost, skupaj z ustrežljivostjo in gostoljubjem, ki zasede vsak kotiček dvorca.

V štirizvezdičnem hotelu vas čakajo številne moderno opremljene sobe, v katerih se boste lahko sprostili in odpočili od vsakdanjega sveta.

Za vaše brbončice bo skrbela kulinarična ekipa dvorca, ki v Restavraciji Fine Dining vsak dan pripravlja sveža kosila iz lokalnih sestavin. Jedilni list posodabljajo v skladu s sezono. Trenutno je na voljo pomladni jedilnik chefa Roberta, ki združuje okuse Mediterana in Dolenjske! Na letošnjem spomladanskem meniju lahko torej najdete od okusne hobotnice s čičeriko, pomarančo, porom in olivami, pa vse do carpaccia tune s koromačem, suhimi brusnicami in zelenim poprom.

»Hrana v Dvorcu Gregorčič je preprosto božanska!« je bil odziv prijateljice, ki se je s svojim fantom odpravila na romantični oddih v dvorec. »Sigurno se bova še vrnila!« je odmevalo v telefonu, ko mi je navdušeno razlagala kako lepo jima je bilo v gosteh v Dvorcu Gregorčič!

V Dvorcu Gregorčič boste izkusili popolno udobje na podeželju, se razvajali z vrhunsko kulinariko in obiskom zasebnega wellnessa, ki ga lahko obiščejo tudi zunanji obiskovalci, to so tisti, ki se ne odločijo za obisk hotela ali restavracije. Wellness Spa Ornament se nahaja v kletnih prostorih dvorca in poleg finske in infrardeče savne, ponuja tudi sprostitev v veliki masažni kadi. Očara predvsem s svojim ambientom, ki te prevzame, popelje v povsem drug svet in te pusti brez besed! Modre marmornate stene, ki te popeljejo v povsem drugo dimenzijo mi še danes ostajajo v spominu. Gospa Katrin svoje goste razvaja z Access Bars tretmaji in s klasičnimi masažami celega telesa. Za čas razvajanja v masažni kadi in savni bo Katrin zapustila prostore wellnessa, da se boste lahko zares popolnoma sprostili.

SelectBox darilni paketi vključujejo tudi razvajanja v Dvorcu Gregorčič in so lahko popolno darilo ob obletnici vajine zvestobe, poroki zares dobrih prijateljev ali kar tako – kot priložnost za čas, preživet v dvoje in nepozaben romantični oddih!

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!