Wellness Nataraja studio

Wellness Nataraja studio – prepustite se uživanju ob tradicionalni metodi nege japonskih gejš

Potrebujete sprostitev telesa in duha v enem? Privoščite si japonsko masažo obraza, vratu in glave, ki se izvaja z negovalnimi olji ter čudovito mešanico eteričnih olj. Izberete lahko tudi malce drugačno obliko sproščanja ob močnem in prodornem zvoku starodavnega instrumenta, imenovanega gong. Napolnite svojo dušo z energijo in dobrimi vibracijami ob raznovrstnih vadbah joge in ženskem plesu La-Femme ali pa si privoščite dnevno ali večerno ličenje.

Nataraja-s2

Nataraja Wellness studio na Resljevi cesti v Ljubljani v prijetnem ambientu nudi različne oblike sprostitve in nege vašega telesa, misli in duha.

Japonska masaža obraza, vratu in glave

Za oddih od vsakodnevnih skrbi si privoščite masažo obraza, vratu in glave, ki se izvaja po tradicionalni metodi japonskih gejš. V sklopu paketov SelectBox si lahko privoščite 40 minutni tretma, ki ga je priporočljivo rezervirati vsaj dva dni prej. Masaža se prične s pilingom obraza ter z gibi limfne drenaže, ki pomaga odstraniti strupe s področja obraza in vratu ter se konča z nanosom maske ter negovalne kreme za obraz.

Masaža se izvaja z negovalnimi olji ter mešanico eteričnih olj, ki poskrbijo za vašo kožo in s svojimi prijetnimi dišavami vplivajo na vaše razpoloženje in duševno stanje. Ob tem se maserka posveti tudi 9 meridianom, ki potekajo čez obraz, glavo in vrat. Z akupresurnimi pritiski na meridiane se začne vaše telo obnašati drugače, notranji organi pa začnejo delovati bolj skladno. Po masaži se boste zagotovo počutili odlično.

Nataraja-slika-1-1024x621

Terapija z gongom

Lahko poskusite tudi drugačno obliko sproščanja, ki jo tudi nudijo v Nataraja studiu. Terapija z gongom, starodavnim instrumentom močnega in prodornega zvena ima zares zanimive učinke na psiho-fizično stanje človeka. Na gong se igra s tolkalom, njegovi zvočni valovi pa lahko človeka popeljejo v THETA stanje, kar ima izjemno blagodejen in pomirjujoč vpliv. Omenjeno stanje namreč doživljamo pred spanjem in ima številne prednosti: odpravlja fizično napetost, omogoča čustveno uravnoteženost in širi zavest.

D2R1074-1024x682

Nataraja Studio je vključen v kar šest darilnih paketov SelectBox:

Nataraja-s5

VIZITKA:
Wellness Nataraja Studio
Resljeva cesta 1
1000 Ljubljana

www.natarajastudio.com

Avtor: Urša Eva Pucelj


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

SC_SB_960x395px_SLO2_nova_kolekcija_2017_bela