Kaj podariti mladoporočencema?

Poletje je sezona porok. Večina parov se odloči za poletno poroko, saj vsi radi preživljamo čas na prostem. Mladoporočenca skrbno načrtujeta svoj dogodek, svatje pa si medtem razbijajo glavo z vprašanjem, kaj jima podariti.

Sodobne poroke so postale večje, bogatejše, lepše in bolj romantične. Idej kako ustvariti popolno poroko je ogromno. Idej kaj podariti pa še vedno primanjkuje. Večina svatov se sprašuje o višini zneska, ki naj bi ga namenila za darilo. Ponekod je v navadi, da se paru izroči kuverto, ponekod pa so vseeno bolj zaželjena darila. Naslednja težava pri izbiri darila je, da se le ta slučajno ne bi ponavljala. Le kdo hoče tri enake vaze, pet servisov in tri televizije? Verjetno nihče.

Prvi predlog je, da namesto izdelka izberete doživetje. Izdelkov in materialnih dobrin je na pretek, torej si bosta verjetno slej ko prej kupila tisto, kar potrebujeta. Storitev pa ponuja razvajanje in doživetje, ki si ga žal ne privoščimo vsak dan. Velikokrat bi bilo bolje, da bi šli na masažo, kot da kupimo še en okrasek v enaki vrednosti. Vendar ljudje na to kar nekoliko pozabimo. Zatorej boste s storitvijo podarili tudi razvajanje in doživetje, ki ga bosta sveža zakonca verjetno vesela.

Kakšno storitev torej podariti?

Na tržišču je ogromno ponudnikov razno raznih storitev. Najprej je seveda priporočljivo vedeti, v čem par uživa. Če ste povabljeni na poroko, ju verjetno vsaj toliko poznate, da boste znali odgovoriti na to vprašanje.

  • Gurmanom in tistim, ki radi hodijo preizkušat kulinarične dobrote, je seveda najbolje podariti dobro večerjo.
  • Veliko dam bo presrečnih s podarjeno masažo, frizerskimi in kozmetičnimi storitvami. Poroka je za ženske izjemno pomemben dogodek, ki pa je obene zelo stresen. Verjetno se bo dami prav dobro zdelo, da se bo lahko odpravila na sproščanje v lepotilni ali SPA center.
  • Vsak se sprošča in zabava na svoj način, zato ne gre vseh metati v isti koš. Nekateri neizmerno uživajo v adrenalinskih doživetjih, kot so hitre vožnje, skoki s padalom, preizkušanje lastnih meja v adrenalinskih parkih in podobnem. Če greste na poroko k divjemu, adrenalinskemu paru, lahko razmislite tudi o tovrstnem presenečenju.

Morda si še vedno želite pustiti nekoliko bolj odprte možnosti in para ne omejiti le na eno vrsto izbrane storitve. Ena od najbolj elegantnih rešitev se skriva v darilnih paketih. Darilni paketi puščajo obdarovancem zelo široko možnost izbire. Obenem imate tudi vi več možnosti, saj se ne potrebujete omejevati zgolj na en cenovni razred. Nekateri lahko kupijo malo dražja darila, nekateri pa zanje odštejejo malo manj. S tem ni popolnoma nič narobe in verjetno nihče od vas ne pričakuje  ogromnih zapravljenih zneskov.

Darilni paketi SelectBox so oblikovani tako, da lahko vsakdo izbira med več kot 1500 različnimi možnostmi. Posebej za mladoporočence je ustvarjen tudi paket Najlepši trenutki v dvoje. V tem paketu so zbrane najboljše restavracije, prestižni hoteli in wellness ter SPA centri. V pestri ponudbi bosta tudi sveža zakonca sigurno našla pravo storitev zase.