iFly – vas mami želja po občutenju adrenalinskega?

iFly – vas mami želja po občutenju adrenalinskega?

Urša Eva Pucelj

Ste navdušeni športni zagrizenec ali pač samo rekreativec z željo po občasnem občutenju adrenalinskega? Tandemski polet z jadralnim padalom lahko predstavlja čisto poezijo, saj potnik med poletom udobno sedi in uživa v razgledu …

Jadralno padalstvo iFly

Jadralno padalstvo iFly

Za vse, ki ste stari nad 15 let in si želite občutiti trenutke v zraku, iFly ponuja tandemski polet z jadralnim padalom, prav tako pa tudi različne tečaje jadralnega padalstva, ki stanejo med 400 in 800 evrov.

Inovativno darilo za svojevrstne priložnosti

Tandemski let je lahko tudi odlično darilo za vaše bližnje, pri čemer se bodo le-ti lahko brez skrbi prepustili užitkom poezije v zraku. Pilot na vzletišču namreč pripravi vse potrebno za vzlet tandema in je s potnikom povezan s posebnimi trakovi za tandemsko letenje. Slednji pri letu tako lahko uživa na vseh ravneh, saj za vse ostalo poskrbi dobro izurjen pilot.

Za darilni bon z adrenalinsko noto boste pri iFly tako odšteli 100 evrov.

Ponudba raznovrstnih tečajev

iFly poleg rezervacij tandemskega skoka ponuja tudi širok spekter tečajev jadralnega padalstva, ki se začenjajo vsako soboto. V primeru, da takrat ne bi imeli časa, je možen dogovor za drug termin.

Medtem ko vas bo začetni tečaj stal 400 evrov, boste za celotno šolanje v omenjeni sferi odšteli 750 evrov, za šolanje za pilota tandemov 1000 evrov in za golo obnovitev znanja le 100 evrov. Šolanje bo posvečeno individualni obravnavi vsakega posameznika, ki bo vključen v manjšo skupino in bo razdeljeno na začetni ter nadaljevalni tečaj, pri čemer je na koncu priporočljiv izpit na ministrstvu za promet.

Začetni tečaj vam bo vzel od enega do treh tednov, odvisno seveda od vaše učljivosti in spretnosti, medtem ko boste v nadaljevalnem morali opraviti 50 letov nad 300 metri višinske razlike.

Jadralno padalstvo iFly

Jadralno padalstvo iFly

Jadralno padalstvo iFly tudi v darilnih paketih SelectBox:

  •  Tandemski polet (velja za 1 osebo)
  •  Prvi dan začetnega tečaja jadralnega padalstva (velja za 1 osebo)

Pri obeh paketih je potrebna rezervacija po telefonu tri dni pred samo realizacijo!

VIZITKA:
Jadralno padalstvo iFly
http://www.ifly.si/
telefon: 031 755 981