Danes vabljeni na večerjo Z vrta na vrt!

Vabimo vas na doživetje tedna, ki ga tokrat predstavlja prikupna ideja »Večerja Z vrta na vrt«. Vabljeni na rož’ce, jazz in okuse narave, ki se združujejo v enkratnem dogodku, Večerji Z vrta na vrt. Dogodek poteka danes, 7.9.2016 v Central hotelu. Večerja se prične ob 19.00 uri na Miklošičevi 9 v Ljubljani, prireja pa jo Grand hotel Union.

Postreženi boste z večerjo po okusu, za katero boste odšteli 25 eur. Večera pa ne boste preživljali le ob izvrstni hrani, temveč tudi v družbi voditeljic oddaje Dobro jutro, Karin Sabadin in Erter Pust. Kot že ime pove, bo pozornost večera namenjena cvetlicam, ki predstavljajo tudi rdečo nit jedi. Kulinarična mojstrica Slavica Smrdel bo postregla z okusnimi in inovativnimi jedmi, ki bodo med seboj povezane s cvetlično zgodbo.

Večerja se bo odvijala v Centralni kuhni in Fanky’s baru v Central hotelu. Če si želite preživeti čudovit, romantičen večer v objemu vrtnega vzdušja, rezervirajte svojo mizo preko e-pošte ([email protected]) ali preko telefona (031-395-869). Spodaj si lahko ogledate še ponujeni meni.

Central hotel je eden izmed hotelov Union. Union hoteli so znani po vrhunskih storitvah, čudovitih sobah in inovativni kulinarični ponudbi. Vse, ki bi si želeli prenočiti v enem izmed njihovih hotelov ali vas le daje radovednost, vabimo k ogledu hotelov:

Hoteli Union ponujajo tudi restavracije z izredno okusnim izborom jedi. Tudi v prihodnje, ne le ob večerji Z vrta na vrt, ste lepo vabljeni na obrok v eno izmed njihovih restavracij. Za polne želodčke in blažene nasmehe bodo poskrbeli:

Vljudno vabljeni na kulinarično razvajanje in romantičen večer v družbi rožic, cvetlic in jazza! Spodaj si oglejte še meni večerje.


 

Dobrodošlica

Prosecco brez meja

Hugo v objemu koperskega zaliva

Sprejem

Bruschette za Dobro jutro in dober dan

Istrski gaspaccio

Hladna predjed

Sprehod med stročnicami z Erter

Sardoni v izolski marinadi

Čičerikine kroglice v mediteranski omaki

Topla predjed

Kozice na krilih metulja iz rdečega pesta

Sipina rižota v testeni košarici

Glavna jed v dobri družbi

Parmigiana z jajčevci in telečjim filejem v košarici z zelišči

Najslajše pride na koncu

Zloženka z robidami s privdihom lahkega poletnega vetra

Domače fige alla Karin

Čokoladne sanje z granatnim jabolkom