Izberi pravo darilo glede na astrološko znamenje

Rojstni dan je za vsakega posameznika pomembna in prijetna prelomnica. Ni pomembno, ali ste zahtevni ali ne, vsi za rojstni dan od tistih, ki so nam blizu po tihem nekaj pričakujemo.

Zagotovo se pred nakupom darila vprašate, kaj podariti svojim bližnjim glede na njihove lastnosti. Pomembno vlogo pri izbiri darila igra človekov značaj, ki pa je tesno povezan z astrologijo. Da ne boste naslednjič v zadregi, kaj podariti posamezniku ali posameznici, rojenima v določenem astrološkem znamenju, smo vam pripravili nekaj idej, kako presenetiti in z darilom zadeti v polno!

OVEN

Oven komaj čaka na rojstni dan, saj obožuje presenečenja. Najbolj se bo razveselil vstopnice za kakšen adrenalinski podvig, saj je to nekaj, kar ga najbolj sprošča. Čim bolj bo tematika nenavadna, bolj bo avanturistično usmerjen oven zadovoljen. Poleg tega ga bo preplavil občutek, da ga resnično dobro poznate in da veste, da se njemu ne glede na spol mora v življenju ves čas dogajati. Preberite več o znamenju tukaj.

Oven je dinamičen in ima rad šport in adrenalin, zato ne boste zgrešili z darilnimi karticami SelectCard največjih ponudnikov kakovostne športne opreme, kot so Intersport, Iglu šport ali Tomas Sport.

Za večje avanturiste bo kot nalašč darilni paket Adrenalinska doživetja, ki ponuja več kot 90 možnosti za ekstemna doživetja. Vključuje aktivnosti v naravi za pogumne, med drugim bungee jumping in zipline v Solkanu, adrenalinsko vožnjo s Ferrarijem po pisti v Milanu in tandemski skok s padalom.

BIK

Bik je znan kot največji gurman zodiaka. To je oseba, ki vas čas hrepeni po udobju, okušanju in dobri hrani. Najbolj boste bika osrečili z izbiro odlične večerje v prestižni restavraciji. Ne pozabite, da ima bik rad tudi dobro kapljico ter da ne mara obrokov, ki niso lepo dekorirani. Elegantna izbira, ki bo biku pričarala širok smeh na ustnice in ki bo prebudila njegove brbončice. Preberite več o znamenju tukaj.

Peljite ga na degustacijo dobrega vina s paketom Raziskovanje okusov, ki ponuja več kot 70 lokacij za pokušino vina ali ga povabite na večerjo v dobro restavracijo z darilnim paketom Ekstravagantna večerja. Svoje brbončice bo lahko razvajal v najboljših restavracijah Sloveniji in na Hrvaškem, kot so restavracija Janez Bratovž, restavracija Vila Podvin in Gostilna Repovž.

Darilno kartico SuperCard Gourmet, s katero se bo lahko odpravil v eno izmed več kot 40 gostišč, vse od Pizzerie Foculus in Burger Time-a, pa vse do Dvora Jezeršek in Restavracije 2864 za tiste z bolj prefinjenim okusom.

DVOJČKA

Dvojčki, najbolj radovedno znamenje že pred rojstnim dnem sami pri sebi ugibajo, kaj jim boste podarili. Tako zelo so neučakani in vzhičeni, da je obdarovanje še večje veselje. Dvojčki so komunikativne osebe, bodo kakršnega koli sredstva za komunikacijo. Preberite več o znamenju tukaj.

Zelo radi se pogovarjajo in po naravi so neradi pri miru, zato bo za dvojčke kot nalašč darilna kartica SelectCard iStyle ali SelectCard Mimovrste, kjer bodo lahko izbrali nov telefon ali dodatek zanj. Z online darilno kartico Super E pa bodo lahko nakup opravili kar preko spleta in se med več kot 50 spletnimi trgovinami odločili za naročnino na največjo slovensko avtomobilistično revijo Avto fokus, premaknilli zmožnosti avtomobila s Powerbox.si ali nakupovali v TC motoshop, kar bo njihovo vožnjo naredilo še bolj zanimivo.

RAK

Raki, nežno romantično naravnano znamenje hrepenijo po tem, da se imajo lepo, najraje v družbi ljubljene osebe. Najbolj se bodo razveselili, če jim podarite kakšen bon za romantično doživetje v dvoje. Seveda imajo raje bolj umirjeno vzdušje, zato skušajte zanje izbrati resnično posebno doživetje. Raki so znani po tem, da so najbolj veseli, ko presenetite njih in zraven še njihovo ljubljeno osebo. Preberite več o znamenju tukaj.

Podarite enega izmed petih turističnih darilnih paketov, kjer je na voljo več kot 200 možnosti za nočitev v romantičnem ambientu v dvoje. Spoznali bodo nove kraje oddiha in sprostitve v popolnem udobju. Razvajali se bodo lahko v Bohinj ECO Hotelu, v Zdraviliškem dvoru v Rimskih Toplicah, v Hotelu Salinera, LifeClass Grand hotelu Portorož, v Dvorcu Lambergh in še v mnogo drugih.

LEV

Lev hrepeni po tem, da je vedno v koraku s časom. Rad si privošči najboljše, seveda s kraljevskim pridihom. Razne drobne malenkosti za leva ne pridejo v poštev, njega morate presenetiti s posebnim darilom, elegantnim in morda bolj prestižnim. Ker je lev rad urejen, je odlična izbira bon za kakšno trgovino priznane blagovne znamke z oblačili ali modnimi dodatki. Preberite več o znamenju tukaj.

Razveselite ga s prestižnim paketom Bogastvo gora, morja in sonca, kjer so združena skrbno izbrana doživetja s področja vrhunske kulinarike, elitnega turizma, neomejenega SPA in wellness razvajanja ter pravih adrenalinskih športnih izzivov. Lahko se bo razvajal v Grand hotelu Bernardin, jedel v restavraciji Janeza Bratovža,  se sprostil v kopeli in na masaži v SPA Luisa ob Blejskem jezeru ali fotografiral Zemljo iz helikopterja.

Presenetite ga lahko tudi z darilno kartico SuperCard, s katero mu podarite svobodo izbire, saj jo bo lahko izkoristil pri več kot 700 ponudnikih. SuperCard bo lahko uporabil v uveljavljenih trgovinah, kot so Lisca, Zlatarna Celje, Sportina, L’Occitane,…

DEVICA

Devica je oseba, ki ji ne morete podariti prve stvari, ki vam pride na misel. O njenem darilu je potrebno precizno razmisliti, tako kot se devica precizno in analitično odziva. Ker je devica tista, ki jo najbolj zanima področje prehrane, ji je smotrno podariti kakšen zdrav vitaminski paket, ali naravno kozmetiko, ki bo vsako devico še kako navdušila. Preberite več o znamenju tukaj.

Z darilnim paketom Šport za vsakogar ali Šport za aktivne si bo med naborom več kot 60 partnerjev v Športni trgovini Topatlet lahko izbrala prehranske dodatke, s paketom Nega v SPA centru pa bo lahko med več kot 120 možnostmi izbrala naravno kozmetiko AlpStories ali ekološke izdelke Ekolife natura.

V velikem naboru vrhunske kozmetike bo z darilno kartico SelectCard L’Occitane zagotovo našla nekaj zase.

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki ves čas hrepeni po urejenosti, eleganci in lepoti. Bon za masažo ali kozmetični salon bo odlična izbira, saj si tehtnica želi biti ves čas negovana in privlačna. Moški ali ženska tehtnica se bosta zelo razveselila tudi kakšnega skrbno izbranega kosa spodnjega perila, seveda v bolj umirjenih pastelnih tonih. Preberite več o znamenju tukaj.

Darilni paketi Masaža in wellness, Masaža in wellness LUX, Lepotna nega in sprostitev ter Harmonija lepote ponujajo več kot 60 možnosti za sanjsko doživetje in razvajanje vseh čutil v čudovitrem vzdušju kozmetičnih, lepotnih, wellness in SPA centrov. Vključujejo lepotilne in sprostilne tretmaje, masaže, ličenja ter druge vrste nege, vstop v priznane wellness centre in bazene,…

ŠKORPIJON

Škorpijon obožuje razna mistična doživetja. Z veseljem se brez razmisleka poda v avanturo, zato bo najbolj primerno darilo zanj povezano s krajšim potovanjem, morda celo v neznano, kar skrivnostnega škorpijona še kako privlači. Preberite več o znamenju tukaj.

Darilni paket Na lepše ponuja več kot 60 možnosti kratkega oddiha. Vključuje nočitev za dve osebi v prijetnem ambientu urbanega ali podeželjskega okolja. Prenočišča Smogavc, Turistična kmetija Mali raj in apartmaji Korošec nudijo oddih v čudovitem okolju.

Ker škorpijon zelo rad izstopa, ga boste, ne glede na spol zelo presenetili z izbranim parfumom intenzivnega vonja, ki ga bo z darilno kartico Super E, v kateri je zbranih več kot 50 spletnih trgovin, lahko izbral na Spletična.si.

STRELEC

Strelec je hudomušen posameznik zodiaka, ki takrat ko praznuje rojstni dan ne mara ostati doma. Ker hrepeni po širini in novih znanjih je odlična izbira vstopnica za gledališče ali kino, kjer si bo z veseljem v dobri družbi ogledal kakšno komedijo, ki ga bo nasmejala. S takšnim darilom boste pri ognjenem in zabavnem strelcu zagotovo zadeli v polno. Preberite več o znamenju tukaj.

SelectCard darilna kartica za Kolosej, MGL ali Špas teater bo hrana za intelekt večnega učenca in humorista.

Njihovo ognjevitost in hrepenenje lahko zadovoljite tudi s športnim paketom Šport za vsakogar, ki ponuja raznovrstne pustolovščine. Med drugim bo lahko raziskoval podzemlje Pece, se naučil živeti z naravo v Šoli preživetja Laris, raziskoval teren na konjskem hrbtu na kmetiji Vrbnjak ali na štirikolesniku po Bohinju.

KOZOROG

Kozorog je delovni posameznik, ki si redko odtrga čas zase. Ker obožuje naravo in rad išče svoj mir, je najboljša izbira z darilo bon za podaljšan vikend nekje v naravi, v simpatičnem okolju, ki bo kozorogu zagotovo povrnilo energijo. Preberite več o znamenju tukaj.

Razveselil se bo oddiha v čudovitem abientu izbranih turističnih kmetij, ki jih ponuja linija SelectBox paketov Na deželi. Noči na podeželju, Podeželski oddih, Sanje na deželi in Pravljični vikend bodo kozorogu pričarali nepozabno doživetje. Izbirali bodo med več kot 150 ponudniki nastanitev v neokrnjeni naravi, kot so Kmečka hiša Ojstrica, Panonska vas, Kmetija Šeruga in Turistična kmetija Želinc. Ob prvovrstnem oddihu v naravi bodo s paketi Na deželi gourmet odkrili tudi pristne okuse podeželja na domačiji Marof, v gostilni Ražman, družinski kmetiji Črnko ali gostilni Dobnikar.

Kozorog je rad vedno eleganten, zato bo bon za trgovino s torbami odlična izbira, s katero ne boste zgrešili. Tukaj vam priskoči na pomoč SuperCard White darilna kartica, ki združuje več kot 250 različnih trgovin, izbirate pa lahko med 59-imi različnimi motivi voščilnic za vse priložnosti.

VODNAR

Vodnar ima najraje darila, ki mu ponujajo posebno doživetje. Standardna rojstnodnevna darila ga ne prepričajo, saj želi, da je v vaših očeh, ko izbirate darilo zanj poseben, unikaten. Vodnarju lahko podarite adrenalinsko vožnjo, skratka nekaj, kar bo pognalo kri po njegovih žilah. Vodnarka se bo zelo razveselila tudi kakšnega malce drugačnega modnega dodatka. Preberite več o znamenju tukaj.

SelectBox paket Zabava v naravi ponuja več kot 70 možnosti za aktivnosti na svežem zraku. V paketu se nahaja vožnja s kajaki in kanuji po Ljubljanici, športno plezanje in jamarsto v Bovcu, supanje po Bohinjskem jezeru, rafting po reki Soči ter številne druge aktivnosti.

Za vodnarja bo primerno darilo tudi SuperCard ECO, s katero bo lahko nakup opravil v eni izmed več kot 250 trgovin, združil pa bo lahko tudi šport in modo ter nakupoval v trgovini Buzz, športnih trgovinah Extreme Viral, TC Sport, Kibuba, …

RIBI

Znamenje ribi je močno povezano z vodo, zato je najbolj primerno darilo vstopnica za vodni park ali savno, kjer si bodo ribice resnično zasluženo oddahnile od vsega in se zasanjano prepustile užitkom vodnih kapljic. S svojo bogato domišljijo in zelo aktivno podzavestjo jih bo razveselilo tudi karkoli je povezano s področjem umetnosti. Preberite več o znamenju tukaj.

Poskrbite za popoln odklop z darilno kartico SuperCard, kjer bodo ribe lahko izbirale med številnimi ponudniki term in bazenov, kot so terme Zreče, terme Banovci, Alpski wellness resort Špik in terme Vivat. Podarite lahko tudi darilno kartico za Thermano Laško ali Vodno mesto Atlantis.

Če si torej želite, da se prijateljem, ki jih obdarjate, nekaj resnično vtisne v spomin, jim podarite izkušnjo, v kateri bodo lahko uresničili svoje interese in osebne želje. Odločitev za obdarovanje z darilnimi paketi SelectBox in darilnimi karticami SuperCard bo zadetek v polno, saj boste obdarovancu ponudili nešteto raznovrstnih možnosti. Podarite nekaj novega in originalnega, podarite popolno darilo – svobodo izbire!