8. marec Dan ko naj dragi pokaže kaj zmore

Približno 100 držav po vsem svetu 8. marca praznuje Dan žena, dan ko naj bi moški s posebno pozornostjo pokazali kako zelo radi imajo svoje boljše polovice in predvsem kako zelo jih spoštujejo.  Družbeni praznik danes pomeni veliko več kot to, postaja dan posvečen ženskam kjer se mešata ljubezen in spoštovanje.


Že res, da je večina žensk zadovoljna že z majhno pozornostjo v obliki cvetja, a ker je danes v Sloveniji nekaj malega več kot polovica vseh prebivalcev ženskega spola, ker je bilo leta 2009 od okoli 18.000 diplomantov terciarnega izobraževanja skoraj 62% žensk in ker se iz leta v leto povečuje delež žensk v nekaterih poklicih, ki so nekoč veljali za izrazito moške, se vse bolj uveljavlja, da na ta dan moški zares pokaže kaj zmore iz spoštovanja ali ljubezni. Vse bolj se uveljavlja, da tudi ženska ženski izkaže svoja čustva s čimer se krepijo medosebne vezi v vseh smereh.

Ponujamo nekaj namigov, kako osrečiti žensko srce, da bo v začetku marca občutilo, da vsi protesti žensk v preteklosti niso bili zaman kot tudi da je zares ljubljeno in zaželjeno. Na moškemu je, da se ta dan vse vrti okrog nje. V kolikor ste nežnejšega spola in želite na ta dan razvajati sebe, vašo najboljšo prijateljico, mamo ali sestro, pa se zavedajte, da je to vaš dan, na katerega si lahko privoščite skoraj karkoli. 

8. marca so najbolj zadovoljni cvetličarji, saj na ta dan strahovito naraste povpraševanje po rdečih nageljnih, vrtnicah in drugem cvetju. Lahko bi rekli, da cvetje ostaja najbolj popularno darilo na svetu, s katerim moški izbrankam pokažejo, da mislijo resno. Na 8. marec se po vsem svetu namreč podari nekaj sto milijonov vrtnic, naš predlog pa je, da letos podarite nekaj več, nekaj dragocenega časa za čudovito doživetje ali darilce, ki bo grelo v spominu še dolgo.

Izjemno popularno darilo so v svetu in še posebaj v Ameriki darilne kartice različnih vrednosti in storitev, popularnost jim iz leta v leto raste povsem razumljivo, saj darilna kartica prinaša obdarjencu svobodo izbire prihrani stresno tekanje po trgovinah. V večjih trgovskih centrih lahko tudi pri nas izbirate med vrsto darilnih kartic iz programa Selectcard med katerimi najdete priznane modne in športne blagovnih znamke, podarite lahko tudi učne ure jezikov ali raznovrstne tečaje, Ljubljanski ZOO in City teater z zabavnimi gledališčnimi predstavami, kupite lahko tudi naročnino na naše revije Svet24, revije Jana, Lady ali Anjo in vaša obdarjenka bo na dom prejemala eno svojih naj ljubših revij. Program darilnih kartice je res obsežen z več kot 70 različicami s katerimi ne morete zgrešiti.

Seveda je lahko darilo tudi povsem drugačno še posebaj ker letos 8. Marec pade ravno na nedeljo. Podarite nepozabno doživetje, peljite svojo izbranko na nedeljsko kosilo, ob kateri ji boste lahko namenjali lepe poglede in vso vašo pozornost, zaradi katere se bo v kombinaciji z razvajanjem brbončic počutila zares posebno in pomembno. Za nedeljsko razvajanje se spodobi tudi obisk enega od bližnjih wellness centrov, v katerih se lahko sproščate v prijetno vroči savni ali pa si privoščite sprostitveno masažo, ponudba je pri nas zares pestra in tudi ideje sežejo dlje, od kozarčka šampanjca v jacuzzijih do tretmajev z vročo čokolado po celem telesu.

Številne ideje lahko sami preverite tudi na www.selectbox.si kjer boste zagotovo našli primerno idejo ali darilo. Darilni paketi Selectbox vključujejo več kot 900 skrbno izbranih doživetij in storitev, med katerimi so tudi zgoraj opisana in  se skrivajo v paketih Miza za 2 in Ekstravagantna večerja, razvajanja v SPA in wellness centrih po vsej sloveniji in številna druga doživetja.

card-stack-8
lady-objava (Povezava na originalen članek)