Predstavljajte si hišo tisočerih zakladov…

Hotel Dobra Vila Bovec se nahaja v čudovitem okolju, ki ponuja veliko možnosti za različne aktivnosti v vseh letnih časih. V čudovitih jesenskih (pa tudi pomladnih in poletnih) dneh sta še posebej priljubljena pohodništvo in kolesarjenje, ki vam omogočata ogledovanje neokrnjene narave in iskanje skritih kotičkov za prijetno druženje s prijatelji in družino. Hotel se nahaja v neposredni bližini nekaterih najlepših slovenskih vrhov, ki nudijo dih jemajoče razglede na čudovito pokrajino. Še posebej so priljubljeni Kanin, Mangart in Jerebica. Hotel je tudi odločno izhodišče za krajše sprehode, obdajajo pa ga bogati gozdovi, kjer lahko jeseni nabirate kostanj in gobe, ter tako združite prijetno s koristnim. Lokacija Hotela Dobra Vila Bovec pa je idealna tudi za golfiste, saj je Golf Bovec oddaljen le 5 kilometrov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Domačini pravijo, da je Bovec še posebej čaroben pozimi, ko ga prekrije bela odeja in odprejo vrata okoliška smučarska središča. Prav bližnji Kanin je eno največjih in bolj priljubljenih slovenskih smučarskih središč, s svojo sončno lego in pogledom na najvišje slovensko gorstvo, Julijske Alpe, pa ponuja enkratno smučarsko doživetje.

Nedaleč stran od Bovca, v bližini Trente, se nahaja izvir Soče, ene najlepših slovenskih rek, ki ji ljubkovalno pravijo smaragdna lepotica in je očarala še vsakogar, ki jo je videl. V poletnih mesecih še posebej pridejo na svoj račun adrenalinski navdušenci, saj je rafting na Soči ena izmed najbolj priljubljenih aktivnosti v poletni sezoni. Poleg raftanja pa sta zelo priljubljena tudi kajaštvo in rečni bob. Raznolikost Soče na nekaterih delih omogoča uživanje popolnim začetnikom v teh športih, na drugih delih pa ponuja izzive tudi izkušenejšim. V zadnjem času je na bovškem postalo še posebej priljubljeno soteskanje (canyoning), ki predstavlja zabavo prav posebne vrste.

soca

Po zanimivih dogodivščinah, ko se boste prijetno utrujeni vrnili Hotel Dobra Vila Bovec, pa vas bo njihovo osebje razvajalo še z odlično hrano, saj imajo sodobno in svojevrstno kuhinjo, ki s pridihom kreativnosti in z uporabo lokalnih sestavin zadovolji brbončice tudi najbolj zahtevnih gurmanov.

hotel_dobra_vila_bovec_hrana

Čarobni oddih tudi v darilnih paketih SelectBox