Salon penečih vin

Drugi Salon penečih vin bo na enem mestu, v prostoru, ki pritiče dimenzijam in razkošju penečih se vin, na eni izmed najlepših lokacij prestolnice, v veliki dvorani Grand hotela Union 13.2.2015, tudi to leto ponudil izbrana peneča se vina. Le ta iz leta v leto presegajo kliše o vinih za posebne priložnosti, praznovanja, in postajajo vedno bolj priljubljena tudi ob vseh drugih prilikah, kakor tudi kot vinska spremljava vrhunski kulinariki.

Na Salonu Penin bo prisoten tudi Restaurant Club, ki predstavlja mrežo preko 160 restavracij, ki so izbrane glede na kakovost, postrežbo, ceno in lokacijo. Na posebnem štantu bomo ponujali gurmanske pakete (Miza za dva, Raziskovanje okusov in Ekstravagantna večerja) SelectBox po promocijski ceni.

Zato bomo peneča vina, ki jih bo moč okusiti in kupiti na Salonu penečih vin, nadgradili v skladu s trendi – z vrhunsko kulinariko hotelov Union. Za piko na i čarobnemu vzdušju, ki se bo zgodilo le večer pred valentinovim, pa bo poskrbela skrbno izbrana glasbena spremljava, ki bi znala koga zvabiti tudi na ples.

                                                  Salon penecih vin_evabilo