Razburljivi poletni vodni športi

Celo leto čakamo, da bo končno nastopilo poletje. Visoke temperature, počitnice, poležavanje na plaži in dolgi, topli poletni večeri so za večino najlepši del leta.

Nekateri počitnice preživljate v družbi dobrih knjig, drugi ob preizkušanju morske kulinarike, tretji potujete po oddaljenih deželah, četrti pa obožujete športno zabavo, ki pride na vrsto samo poleti.

spinaker-s4

Če ste med tistimi, ki vas vleče med morske valove in razburkane rečne tokove, ostanite z nami. V nadaljevanju vam predstavljamo najbolj zabavne vodne aktivnosti pri nas! Vsi ponudniki so skrbno izbrani iz ponudbe darilnih paketov SelectBox, kjer vedno najdete kaj zase in za svoje najbližje. Razmišljate, kam bi se odpravili na krajši ali daljši izlet? Poskrbite, da se boste zabavali vedno in povsod – idej vam zagotovo ne bo zmanjkalo, saj vas že v tem članku čaka pester izbor poletnega dogajanja.

kata-Avanture-slika-21

Skrivnostna dolina Soče

Bovec je eden izmed tistih krajev, ki se jim človek kar ne more načuditi. Slikovita narava, strma pobočja in skrivnostna Soča vsakič znova očarajo. Smaragdna lepotica, kot pravimo reki Soči, je obenem ena najlepših in najbolj divjih rek v Evropi. Nič čudnega torej, da zabave na Soči nikoli ne zmanjka. Na mirnejših odsekih reke lahko uživate v romantičnih ali družinskih doživetjih, tisti, željni adrenalina pa boste zagotovo navdušeni nad bolj drznimi podvigi. Kaj vse torej lahko počnete na Soči in kdo so ponudniki, ki vas bodo popeljali na adrenalinsko doživetje?

kata-Avanture-slika-1-1024x621

V dolini reke Soče si lahko privoščite kar nekaj različnih vodnih in drugih športov:

 • raftanje
 • kajakaštvo
 • soteskanje
 • spust z rečnim bobom oziroma hydrospeedom
 • supanje
 • vožnja s kanujem
 • vožnja z odprtim kajakom (»sit-on-top«)
 • bungee jumping
 • jamarstvo
 • potapljanje oziroma »šnorhljanje«
 • plezanje
 • spust po jeklenici (zip-line)
 • pohodništvo in še marsikaj drugega

Rafting-slika-2

Poletje v objemu narave je primerno tako za športne in adrenalinske navdušence kot za družine. Predstavljamo vam še nekaj ponudnikov, ki bodo poskrbeli za varno in nepozabno doživetje na reki Soči. Vse najdete v ponudbi darilnih paketov SelectBox, dogodivščinah na Soči pa se v naših paketih lahko predajate že od 39.80eur dalje.

Andrenalinska doživetja Aktivni Planet >>

Kata adventure >>

Sport mix Bovec >>

Športni center TOP Extreme >>

kata-Avanture-slika-4

Vodni športi na slovenski obali

Ni nujno, da počitnice vedno predstavljajo zgolj daljše oddihe na tuji obali. Zakaj se ne bi za spremembo za dan ali dva odpravili kar na domačo obalo in uživali v obilici dogajanja in športne zabave, ki se vam ponuja tukaj? V Simonovem zalivu »San Simon« in v Salineri v Strunjanu je zagotovo odlično poskrbljeno za vodne športe in zabavo za celo družino! In kaj vse lahko počnete tukaj?

Najamete lahko vodni skuter, se zabavate na toboganih, se vozite s pedalinom, vriskate od veselja na napihljivih blazinah (banane), ki jih za seboj vleče čoln, uživate v vožnji z gliserjem, ali bolj mirno preživite dan ob panoramski vožnji. Seveda je poskrbljeno tudi za šolo športov na vodi – naučite se lahko smučanja in deskanja na vodi ali se udeležite izleta s supi. Vsa ta zabava vas v sklopu darilnih paketov SelectBox čaka že od 39.80eur dalje!

Oglej si ponudbo vodnih športov na slovenski obali >>

Vodni-športi-slika-1-1024x621

Šola kajtanja

Ste že kdaj preizkusili kajtanje? Ne še? Potem je letos pravi čas! Kajtanja se lahko naučite kar na slovenski obali. Ta šport vam bo prav gotovo zlezel pod kožo, vsaj če ste ljubitelji vodnih aktivnosti. Izkušeni inštruktorji so pripravljeni na vsakogar – ne glede na to ali ste začetnik ali že obvladate osnove kajtanja. In nič ne skrbite za opremo, saj je je v športnem društvu Kite Life več kot dovolj. Oglejte si ponudbo TUKAJ >>

Kitelife-slika-5

Navtična šola

Vas mika svet navtike? Jadrnica, odprto morje, veter v jadrih in svoboda, ki jo ponuja zgolj morje. V navtični šoli Spinaker v Portorožu se boste naučili varne plovbe in upravljanja jadrnice. Če se navdušujete nad jadranjem, boste namreč slej kot prej želeli samostojno pluti, kajne? Spinaker je vodilni ponudnik navtičnih izobraževanj, zatorej boste v najboljših rokah. V SelectBox darilnih paketih pa to izvrstno doživetje najdete tudi kot darilo, s katerim lahko presenetite nekoga, ki že dolgo sanja o jadranju. Oglejte si ponudbo TUKAJ >>

Spinaker-slika-1-1024x621

Bordanje na vodi

Obožujete smučanje ali bordanje, pa bi se v teh zimskih športih radi preizkusili še na vodi? Saj se še spomnite, kako smo včasih z velikimi očmi gledali tiste, ki so bordali na vodi kot kakšni akrobati? Zdaj nehajte zgolj opazovati, premagajte strah in se še sami preizkusite v adrenalinski vožnji na deski. Vam bo uspelo obdržati ravnotežje? Preverite ponudbo Fi-al nautike TUKAJ >>

Nautika-slika-1-1024x621

Potapljanje

V vsej ponudbi adrenalinskih športov pa ne smemo pozabiti tudi na potapljanje. Potapljanje je namreč svojevrsten užitek, čisto drugačen od drugih športov. Poleg spoznavanja podmorskega sveta, se boste priučili še pravilnega dihanja, uporabljanja opreme, sodelovanja in postopanja v nenadnih situacijah. Pod vodo se skriva čudovit svet, ki vsakič znova očara in življenje je prekratko, da ga ne bi vsaj malce raziskali. Zatorej vas vabimo v športno društvo Ocean v Kopru, kjer se boste naučili samostojnega potapljanja. Spoznavni tečaj vam je v paketih SelectBox na voljo že od 24.80eur dalje! Preverite ponudbo športnega društva Ocean TUKAJ >>

Športno-društvo-Ocean-slika-1-1024x621

Zabava tudi v prestolnici

Ljubljančani, če nimate časa za potepanje, vseeno pa bi se radi zabavali ob vodi, tudi Ljubljana ponuja možnosti športnega udejstvovanja. Saj niste pozabili tudi na Ljubljanico, kajne? Že res, da se v njej ne boste kopali in čofotali kot na morju, vseeno pa se lahko zabavate. Izbirate lahko med supanjem, ki je obnorelo Evropo ter med vožnjo s kajaki in kanuji. Spodaj preverite ponudbi, ki ju najdete med darilnimi paketi SelectBox.

Supanje >>

Kajak kanu klub Ljubljana >>

Bananaway-slika-3


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

11_zakljucena_960x395px