Pravijo, da bo tudi do 80°C!

Kako prebuditi svoj notranji sijaj?

Kmalu bo čas, da odvržete vsa topla oblačila in svetu pokažete svoje bistvo … Kaj torej storiti, da bi vaš notranji jaz zasijal? Od znotraj navzven seveda! Začnite s temi preprostimi koraki, ki bodo poskrbeli za izvrstno počutje – pa saj notranji sijaj izvira odtod, kajne?

1. Potenje za boljše življenje!

Nič ni boljše od sproščujoče savne, ki bo poleg prijetnega počutja iz telesa odstanila toksine in vas napolnila z energijo. Suhe, parne ali infra savne vsaka na svoj način pozitivno vplivajo na človeški organizem, saj sproščajo mišice, blažijo stres in pripomorejo k lepšemu videzu kože. Za radovedneže priporočamo kristalno savno, ki deluje z učinki negativnih ionov – ti sproščajo, pomirjajo in obenem osvežujejo. Temperatura zraka v kristalni savni se giba od 70 do 80 stopinj celzija. Super, kajne? Poleg tega je priporočeni čas savnanja omejen na največ 15 minut – gre torej za pravo »instant« sprostitev! Pred vstopom v savno se ne pozabite oprhati, s hladno vodo pa se oprhajte tudi po končanem »potnem tretmaju«.

Rimske terme

>>> Prepustite se uživanju v slogu starih Rimljanov!

>>> Fuzija najboljših negovalnih tehnik celega sveta

>>> Razvajajte se v objemu prelepe Savinjske doline

2. M kot masaža

Masaža je odlična rešitev za vse, ki čutite napetost v mišicah ali po celotnem telesu, saj poskrbi za izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah. Izbirate lahko med masažami različnih delov telesa, ki trajajo poljubno dolgo. Če ste med dnevom dolgo na nogah – izberite masažo nog, če veliko časa presedite, hmmmm, potem bo masaža hrbta verjetno tisto pravo! Sladokusci pa … morda vam zadiši čokoladna masaža – 50 minutni raj na Zemlji ne zveni slabo!

Za popolno razvajanje lahko izberete še svoje najljubše eterično olje – maser vam ne bo zameril 😉 Oh, kako prijetno je lahko sobotno popoldne!

Sense-908x1024

>>> Kjer se čas ustavi

>>> Pozabite na vsakdanji stres in se prerodite

>>> Vse za udobje, sproščenost in pozitivno energijo

3. Plavanje in kopeli

Morda že nekaj časa niste videli svojih prijateljev. Brez pravega druženja pa res ne gre v nedogled, mar ne? Svoje prijatelje lahko tokrat povabite na malo drugačno druženje – razvajanje v bazenu vas bo sprostilo, plavanje pa bo dobro delo celotnemu telesu, saj ne obremenjuje sklepov in ob enem vključuje več skupin mišic hkrati.

Vodni čvek – super ideja!

Na drugi strani pa vikend ponuja čas, ki ga lahko preživite s partnerjem – sprehod v naravi, kava v bližnji kavarni in za piko na i: sproščujoča romantična kopel! Se še spomnita, kako sta se prvič srečala v parku? Ah, spomini …

Moravske_originalno-darilo_romantični-oddih-za-dva-v-Prekmurju_Terme-3000_termalni-park_679x472

>>> Tisoč odtenkov zabave

>>> Sproščen oddih za zdravje in dobro počutje

>>> Edinstven oddih med vinorodnimi goricami

4. Vsak dan nekaj novega

Poskusite se spomniti, kdaj ste zadnjič kakšno stvar naredili prvič. Prav zanimivo je spoznati tuje kulture in seveda njihov jezik … »Kako se že reče klobasi v nemščini?«. In seveda ne pozabite z domačini poklepetati v njihovem narečju.

Skupne aktivnosti vplivajo na boljše odnose s partnerjem, prav tako pa so odlična priložnost, da spoznate nove ljudi!

Ali pa … že dolgo veste, da vaš prijatelj sanja o pevski karieri? Presenetite ga! Nekaj uric in pevska zvezda bo morda rojena; če ne, boste v vsakem primeru poskrbeli za nasmešek na obrazu. Dobro počutje je tisto, kar šteje.

Ker slika pove več kot tisoč besed, je vse skupaj še kako smiselno ovekovečiti. Fotografiranje s profesionalnim fotografom, ki bo v objektiv ujel trenutke vaše sreče, je lahko darilo, ki ostane za vedno – na steni, na pisalni mizi ali v srcu.

>>> Naučite se svetovnih jezikov

Jezikovna_girls-685787_fit

>>> Naučite se peti na individualnih urah petja

Glas-srca_Neza-Drobnic_glasbeno-gibalne-delavnice-za-otroke_selectbox

>>> Ovekovečite najlepše trenutke z družino ali prijatelji s profesionalnimi fotografijami

foto andraž_001-1024x681

Kaj pa boste vi izbrali za vaše boljše počutje v teh vročih dneh? Sporočite nam =)

Smo katero od vaših priljubljenih doživetij pozabili? Sporočite nam idejo v komentarju ali pa nas razsvetlite na SelectBox Facebook strani.

Pobrskajte tudi po sprostitvenih paketih SelectBoxmorda se pravo doživetje za vas skriva tam! Še več – podarite doživetje nekomu, ki šele zbira pogum in bo z vašo zaslugo doživel popoln oddih!